TILBYGNING OG NY GARAGE
VED SLAGELSE, Holbæk & hele Sjælland

Kontakt os

Murermester Hamann

Din lokale murer

Er huset blevet for småt? Så lad Murermester Hamann lave en flot tilbygning. Vi har stor erfaring og vores mange tilfredse kunder i området omkring Slagelse, Sorø og Holbæk kan i dag nyde deres nye tilbygning.

EN TILBYGNING KAN GIVE DIG DET DRØMMEHUS, DU ALLEREDE HAR

Familier ændrer størrelser og ikke mindst behov. Og huset vokser desværre ikke med. Har I fået brug for et ekstra børneværelse? Eller måske et kontor eller en udestue? Murermester Hamann har mange års erfaring i at lave tilbygning, og vi vil gerne øse af de ideer og løsningsmuligheder, vi kan se i netop dit hus. Tag os med på råd, og lad os komme med et par ideer. Uanset hvad så bygger vi præcis den tilbygning, du ønsker.

MANGE FORDELE

En tilbygning kan være netop den løsning, der gør, at I kan blive i det hus, I allerede har. Det er både dyrt og besværligt at flytte, beregninger viser at det sagtens kan løbe op i flere hundrede tusinde kroner med ejendomssalg og flytning. Med en tilbygning kan I udnytte de kvadratmeter, der allerede er på grunden, og samtidig blive i et kvarter, I sikkert er glade for.

HVAD SKAL DER VÆRE I DIN TILBYGNING?

Der kan være mange muligheder for at skabe en tilbygning: Vi kan opføre ekstra vægge udenpå jeres eksisterende hus, så I får flere rum – måske et ekstra børneværelse, et kontor eller et badeværelse? Tilbygning af en udestue – så I får en ekstra stue, I kan bruge fra tidligt forår til sent efterår? Med den rette isolering kan en tilbygning i form af en udestue bruges året rundt Vi kan lave en tilbygning som kontor eller lager, hvis du har behov for at drive fx virksomhed hjemmefra? Kun fantasien sætter grænsen for en tilbygning.

VI FORENER ALT ARBEJDET TIL DIN TILBYGNING

Vi har dygtige samarbejdspartnere i form af VVS’er, maler, tømrer, elektriker – så vi kan klare hele entreprisen ved din tilbygning. Vi stiller høje kvalitetskrav til både os selv og vores samarbejdspartnere, så du får lavet din tilbygning i bedste kvalitet. Gennem hele processen holder vi dig orienteret, og vi har stor respekt for, at dit hjem for en periode er vores arbejdsplads. Så vi rydder op efter os – vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du skal have lavet en flot tilbygning.

SKAL DU HAVE NY GARAGE?

Hvis du overvejer at få en ny garage til dit hus, så er vi med vores ekspertise og erfaring, det helt rette firma til opgaven. Vi kan ligesom med en tilbygning, lave en ny garage sammenhængende med eller uafhængigt af dit hus. Vi kan lave præcis den løsning, som du gerne vil have.

FÅ LAVET NYT GULV I MICROCEMENT

Med microcement får dit gulv en elegant og glat overflade. Microcementen gør at du får en overflade uden samlinger. Denne alsidige belægning, få millimeter tyk, lader dig forny overfladen på enhver eksisterende overflade.
Som yderligere fordele kan vi fremhæve:

  • Den er vandtæt
  • Hårdfør overfor for slid
  • Fungerer både inden- og udendørs
  • Let at rengøre

 

Microcement har mange fordele og giver en masse nye muligheder til dit hjem. Læs mere om dine muligheder med microcement.

TAG OS MED PÅ RÅD, NÅR DU TÆNKER PÅ TILBYGNING

Vi kommer gerne ud for at drøfte dine planer om tilbygning i Slagelse, Holbæk og Sorø – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 21 93 88 91 – så er din tilbygning et skridt tættere på.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

    Din lokale murermester i Næstved

    Som din lokale murermester, tilbyder vi en murer der garanterer den højeste kvalitet af murerarbejde. Som murer ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb, uanset om det handler om opsætning af fliser eller et nyt badeværelse.