RENOVERING AF HUS
VED SLAGELSE, Holbæk & Hele Sjælland

Kontakt os

Murermester Hamann

Din lokale murer

Når din ejendom skal sættes helt eller delvist i stand, så kontakt Murermester Hamann.

FRA SKROT TIL SLOT – VI ER KLAR TIL RENOVERING AF HUS

Hvis du har overtaget et hus eller en ejendom, der har en del år på bagen, vil du med tiden få behov for en renovering af hus, enten dele af huset eller hele huset. Måske har du boet i den gamle ejendom nogle år og har fundet ud af, hvordan du godt kunne tænke dig, at huset skal se ud, når det nu er dit hjem. Så lad Murermester Hamann stå for renovering af hus – det har vi mange års erfaring med.

Det er sjældent, at den der flytter ind i et hus, har samme smag, som den der flyttede ud. Og oftest er ikke mindst ældre huse i mindre god stand, slidt og mærket af, at mennesker har levet i dem gennem måske en årrække. Så kan det give livskvalitet med en renovering af hus – så det bliver til dit drømmehus.

En renovering af hus kan dække over mange ting – vi løser gerne én, flere eller alle opgaver:

 • Maling af vægge, lofter, gulve
 • Renovering af gulve, afhøvling eller slibning af trægulve
 • Nye fliser eller klinker på gulvene
 • Renovering og maling af paneler og stuklofter
 • Renovering og udskiftning af døre og dørkarme
 • Tilpasning af rum, opbygning eller nedrivning af vægge
 • Renovering af badeværelser – opsætning af nyt badeværelse med nye fliser
 • Renovering af køkken, tilpasning af elementer eller opsætning af nyt køkken
 • Maling af døre og vinduer
 • Udskiftning af vinduer – med tilpasning og nye rammer
 • Facaderenovering – For blot at nævne nogle af alle de opgaver, vi har løst ved renovering af hus

EN RENOVERING AF HUS KAN VÆRE FRA FÅ ENTREPRISER TIL EN TOTAL RENOVERING

Hvis en ejendom er meget præget af, at der er gået nogle år, siden den sidst var igennem en renovering, har vi de faglige håndværkskompetencer til at sætte den totalt i stand, så den står som ny. Hos Murermester Hamann vi har dygtige samarbejdspartnere inden for alle håndværksfunktioner som snedker, tømrer, maler, glarmester, el og VVS. Det betyder, at Murermester Hamann kan tilbyde dig at lave en total renovering af hus med alle entrepriser. Vi løser også gerne delentrepriser ved renovering af hus. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Vi rådgiver gerne om, hvad den mest hensigtsmæssige løsning kan være inden for en given opgave.

LIDT AD GANGEN – ELLER DET HELE PÅ ÉN GANG RENOVERING AF HUS

Det er klart, at det er lettere at renovere alting næsten samtidig, hvis en solgt eller overtaget ejendom står tom inden eventuel indflytning, men hvis der er behov for det, starter vi gerne fra en ende af, og så bevæger vi os igennem, alt afhængig af, hvad der er behov for, og hvordan økonomien ser ud. Du behøver ikke vælge at få hele huset sat på den anden ende. Tanken bag en renovering af hus er at genbruge så meget af det eksisterende som muligt, men også at skifte til nyt, hvor det ønskes eller er nødvendigt. Det er 100% op til dig som kunde at bestemme. Måske finder du det charmerende at beholde nogle gamle elementer i køkken eller bad, træarbejde eller andet, eller måske vil du gerne have alting udskiftet. Vi kan mure op igen med ældre mursten for at holde stilen – eller vi kan lave noget helt nyt. Vi leverer kvalitet og godt håndværk, uanset hvilken opgave vi løser, når vi står for din renovering af hus.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale murermester i Næstved

  Som din lokale murermester, tilbyder vi en murer der garanterer den højeste kvalitet af murerarbejde. Som murer ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb, uanset om det handler om opsætning af fliser eller et nyt badeværelse.