Facaderenovering Ved Næstved
Kører hele sjælland

Kontakt os

Murermester Hamann

Din lokale murer

 

Hvis din husfacade har set bedre dage, så lad Murermester Hamann stå for din facaderenovering.

FACADERENOVERING GIVER ET LØFT AF HELE HUSET

Uanset hvilken årstid det er, så er det danske vejr hårdt ved de danske husfacader, og de seneste års efterårsstorme er ikke gået henover landet, uden at det kan ses på facaderne.  Husenes klimaskærme vil med tiden blive påvirket af vind, vejr og fugt, og så kan det være en rigtig god ide at investere i en facaderenovering. Oftest er det penge, der kommer retur igen i form af værdistigning i ejendommen og lavere energiudgifter. Og så hjælper SKAT også lidt til med finansieringen i form af håndværkerfradrag.

Med en facaderenovering opgraderer du din bolig, og uanset om du går med hussalg for øje, vil dit hus virke langt mere velplejet og velholdt, når facaden er velrenoveret.

Det er ikke kønt med revner og huller i en husfacade, ligesom der kan opstå fugtproblemer med tiden, og de kan give grobund for råd og svamp. Du kan derfor med en facaderenovering skabe et langt bedre indeklima og undgå skimmelsvamp mm.

HOLD VARMEUDGIFTERNE NEDE MED EN FACADERENOVERING

Samtidig er en facaderenovering medvirkende til, at varmen kan blive inde, hvor du har betalt for, at den skal være. Hvorfor ”fyre for gråspurvene”, hvis en facaderenovering kan sænke dine energiomkostninger. Du vil kunne mærke en facaderenovering på din varmeregning fra første dag.

Med det genindførte håndværkerfradrag er der nu mulighed for at få fradrag i skat for udgifterne til arbejdslønnen til håndværkerudgifter med grønt sigte – som fx facaderenovering – læs gerne mere på SKATs hjemmeside

Desuden gives der også håndværkerfradrag til udvendigt malerarbejde.

FACADERENOVERING HELT FRA BUNDEN

Hos Murermester Hamann har vi mange års erfaring med facaderenovering:

 • Facadeisolering – husk håndværkerfradrag
 • Pudsning af facade
 • Finpuds
 • Filtning
 • Alle former for puds

Når vi udfører en facaderenovering, går vi i gang helt fra bunden, og arbejder fra inderst til yderst for, at din facaderenovering bliver så flot og holdbar som muligt.

Vi afslutter med den finish, du ønsker:

 • Vi reetablerer – hvor vi udbedrer de huller og revner, der er i murværk og sokkel
 • Vi udfører rensning med vand eller sand afhængig af den nuværende facade
 • Vi genopbygger og murer, hvor det er nødvendigt, for at tætne og lukke
 • Vi reparerer, såfremt der er mere gennemgående skader, fx sætningsskader
 • Vi laver finish – kalkning, filtsning eller vandpudsning?

LAD OS GIVE DIG ET TILBUD PÅ FACADERENOVERING

Vi kører ud i vores murerbil for at lave facaderenovering i Slagelse, Nyborg og Odense, og vi kommer gerne forbi din husfacade for at give dig et godt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 21 93 88 91 – så er din facaderenovering tættere på.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Din lokale murermester i Næstved

  Som din lokale murermester, tilbyder vi en murer der garanterer den højeste kvalitet af murerarbejde. Som murer ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb, uanset om det handler om opsætning af fliser eller et nyt badeværelse.