Murermester Hamann
Hvem er vi?

Kontakt os

Murermester Hamann

Vores baggrund

Hos Murermester Hamann kan du være sikker på en kvalitetsløsning i alle aspekter. Vi lægger stort arbejde i alle opgaver, vi udfører og der bliver altid kræset om detaljerne.

Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt. Kontakt Murermester Hamann i dag og hør nærmere.

En af de ting vi gør meget i her Murermester Hamann er at løse både små og store opgaver. Med den ekspertise vi har, så er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Udgifterne på dit projekt bliver holdt nede.

Foruden klassisk murerarbejde er vi hos Murermester Hamann også udbyder af microcement der giver et flot rustikt udseende med en glat overflade. Microcement begrænser sig ikke kun til badeværelset, men kan også påføres i stuen, gangen eller køkkenet.

Du kan læse mere om microcement her.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

    Din lokale murermester i Næstved

    Som din lokale murermester, tilbyder vi en murer der garanterer den højeste kvalitet af murerarbejde. Som murer ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb, uanset om det handler om opsætning af fliser eller et nyt badeværelse.