Microcement Ved Slagelse og Holbæk
Kører hele sjælland

Kontakt os

Murermester Hamann

Din lokale murer

 

 

 

Microcement

Ønsker du at kombinere funktionalitet og design på både gulve og vægge? Så kan microcement være løsningen for dig. Med microcement får du en overflade der både er vandafvisende og skridsikker og er derfor oplagt til badeværelser. Vi har hjulpet mange familier med nye badeværelser udført i microcement i området omkring Holbæk, Slagelse og Sorø.

Nordisk udtryk

Med microcement kan du give dit badeværelse et råt look der er et af kendetegnene ved skandinavisk design. Den rå betonlignende overflade giver et udtryk der er svær at få med opsætning af fliser.

Hvad er microcement?

Microcement er et tyndt lag af cement der kan påføres på både vægge og gulve. Oftest bruges det på gulve på grund af dets skridsikkerhed og vandafvisning. Microcement påføres over flere gange og i tynde lag. Hver af disse lag har en funktion og hjælper til den samlede styrke af gulvet. Microcement fås i flere farver og udtryk, så du kan få præcis det badeværelse, bryggers eller noget helt tredje, som du ønsker.

Fordele

Der er mange fordele ved brug af microcement. Som allerede nævnt, er det både skridsikkert og vandafvisende, hvilket gør det oplagt til badeværelser. Samtidig er det let at rengøre og den solide overflade tillader at det kan bruges på store arealer. Derfor ser vi ofte at folk benytter det som gulv i entre, bryggers og andre indgange, da snavs, mudder og andre ting fra skoene, hurtigt og let kan rengøres.

Vil du vide mere om microcement?

Har du et badeværelse der trænger til at blive piftet op, eller vil du blot vide mere om mulighederne med microcement, så er du velkommen til at kontakte os på 21 93 88 91. Vi udført mange opgaver med microcement i området omkring Slagelse, Holbæk og Sorø, men begrænser os ikke hertil.