NYT BADEVÆRELSE
VED SLAGELSE & Holbæk

Kontakt os

Murermester Hamann

Din lokale murer

Går du med drømmen om et nyt badeværelse? Lad Murermester Hamann mure drømmen om til virkelighed.

NYT BADEVÆRELSE ER LIVSKVALITET I HVERDAGEN

Hos Murermester Hamann har vi mange års erfaring med at bygge nyt badeværelse i området omkring Holbæk, Slagelse og Sorø. Vi bygger nyt badeværelse til tilfredse kunder, der dagligt har den glæde at gå ud i et nyt badeværelse, der både fungerer og er smukt. Vi ved, at et nyt badeværelse er en stor beslutning, og derfor skal det også udføres, så du er mere end tilfreds. Du skal jo bruge det mange år frem. I ældre huse er et badeværelse ofte opført som et rum, man opholdt sig i af nød og helst så kort tid som muligt. Det var udelukkende et praktisk sted, og det skulle være nemt at gøre rent.

MERE END BLOT FUNKTIONALITET

I tidligere tider var et badeværelse udelukkende et funktionelt rum, og ikke særligt rart at være i, i lang tid ad gangen. Et nyt badeværelse i moderne tid skal stadig være rengøringsvenligt og funktionelt, men i dag er et nyt badeværelse også et rum til afslapning og wellness, hvor man både skal nyde at være og gerne bruger mere tid. Samtidig skal det være langtidsholdbart og tidløst.

HVAD HAR DU AF KRAV TIL ET NYT BADEVÆRELSE?

Der er mange valgmuligheder og beslutninger, når du skal til at planlægge et nyt badeværelse. Skal det være minimalistisk, råt, funktionelt, moderne, romantisk, naturligt? Hvordan skal det passe ind i husets øvrige rum og hele husets stil?

Når det kommer til nyt badeværelse skal du tage stilling til:

  • Gulvbelægning – fliser, klinker, trægulve eller de nye epoxygulve?
  • Vægbeklædning – filtsede vægge, vandskurede vægge, murede vægge, opsætning af klinker eller fliser – eller forskellige kombinationer?
  • Loftbeklædning – spots, trælofter, gipslofter – eller? Sanitet – skjult cisterne, nedsænket vask, porcelæn, granit – fritstående armaturer?
  • VVS-løsninger – separat brusekabine, mulighed for kar eller jacuzzi – skjulte rørføringer? Øvrigt murværk – halvmure til opdeling af rummet – tilpasning omkring vinduer og døre?

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har gennem mange år hjulpet boligejere med at realisere deres drømme om et nyt badeværelse. Udover selve udførelsen af arbejdet, rådgiver vi gerne om stil, form og farvevalg. Mange af vores opgaver er placeret i området omkring Slagelse, Holbæk og Sorø, hvor vi har hjulpet med fx nyt badeværelse. 

ET NYT BADEVÆRELSE SKAL VÆRE LÆKKERT – OM DET ER STORT ELLER SMÅT

Vi sætter en ære i at mure præcis det badeværelse, du ønsker dig, uanset om det skal være et stort baderum eller et mindre. Og vi kan nok få øje på nogle løsningsmuligheder, du ikke selv har set. Med udgangspunkt i dine ønsker og dit budget, og naturligvis i det rum, der er i dag, kan vi sammen med dig skabe planerne for et nyt badeværelse. Med de nye materialer og armaturer, der er på markedet, kan rigtig meget lade sig gøre. Måske er det tiden til at nedlægge dit badekar og få bygget en ny og større bruseniche? Eller hvad med en jacuzzi? Vi er eksperter i opsætning af fliser, og vejleder gerne om, hvordan du vedligeholder et nyt badeværelse, så det også er smukt om ti og tyve år. Vi begrænser os ikke til badeværelser, vi laver nemlig fliser og klinker til både gulve og vægge.

FÅ ET TILBUD

Dagligt kører vi ud og murer nyt badeværelse i Slagelse, Nyborg og Odense, og vi kommer naturligvis gerne forbi med et godt og uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dine ønsker – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 21 93 88 91 – måske er vi lige ude at mure et nyt badeværelse op, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

    Din lokale murermester i Næstved

    Som din lokale murermester, tilbyder vi en murer der garanterer den højeste kvalitet af murerarbejde. Som murer ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb, uanset om det handler om opsætning af fliser eller et nyt badeværelse.