OPSÆTNING AF FLISER
I slagelse, holbæk & hele sjælland

Kontakt os

Murermester Hamann

Din lokale murer

Lad Murermester Hamann stå for opsætning af fliser – så får du et flot og professionelt resultat.

DET KRÆVER ET DYGTIGT HÅNDELAG AT LAVE OPSÆTNING AF FLISER

Når det drejer sig om opsætning af fliser, kræver det fagkundskab og en dygtig murer at få det bedste resultat. Du skal se på resultatet hver dag, og derfor skal opsætning af fliser ikke bare gøres tilfældigt men med et grundigt forarbejde og sans for detaljen. Murermester Hamann har mange års erfaring med opsætning af fliser, og vi garanterer for et resultat, du vil glædes over hver dag mange år frem. Når du bruger en faguddannet murer til opsætning af fliser, undgår du, at fliserne falder ned, at klinkerne sidder skævt, og at resultatet ligner amatørarbejde. Hos Murermester Hamann har vi fokus på kvalitet – vi er stolte af det ,vi laver, som altid er førsteklasses håndværksarbejde. Vi vil jo gerne kunne komme igen, næste gang du skal bruge en dygtig murer. Og så laver vi opsætning af fliser, som var det hjemme hos os selv – vi vil kun lægge navn til det bedste.

VI KAN LAVE OPSÆTNING AF FLISER STORT SET HVOR SOM HELST

Hos Murermester Hamann kan vi klare opsætning af fliser på næsten et hvilket som helst underlag i alle typer rum – og vi opsætter typisk:

  • Vægfliser
  • Badeværelsesfliser
  • Køkkenfliser
  • Bryggersfliser
  • Gulvfliser
  • Fliser og klinker til industrikøkkener

Inden opsætning af fliser, sørger vi for at klargøre det underlag, der skal ske opsætning på, for at få så godt og holdbart et resultat som muligt, med slibning og spartling.

OPSÆTNING AF FLISER ELLER KLINKER – HVAD ER FORSKELLEN?

En flise er enten fremstillet i sten, beton eller brændt ler. Fliser i brændt ler er glaserede, ligesom klinker, men de er typisk ikke så stærke, som klinker er. Der er også forskel på forskellige flisers hårdhed og slidstyrke. Fliser kan være et rigtig godt valg til vægge, hvor der typisk ikke er så meget slid som på gulve En klinke er brændt ved en høj temperatur af kalkfattigt, jernholdigt ler, og derfor er klinken trykstærk med stor hårdhed. Af samme grund anvendes klinker typisk til gulvbelægning. Klinker er svære at ødelægge og slide ned, og det gør dem ideelle til køkkengulve, badeværelsesgulve og bryggersgulve.

STIL, FORM OG FARVER

Der findes et næsten uendeligt antal mulige farver, størrelser og former, når du skal vælge fliser eller klinker, og Murermester Hamann rådgiver gerne, ligesom vi kan lave opsætning af fliser, nøjagtigt som du ønsker det. Ønsker du det ensfarvet? Eller måske med et smukt mønster? Valget er dit.

LAD OS GIVE DIG ET TILBUD PÅ OPSÆTNING AF FLISER

Vi står for opsætning af fliser i Slagelse, Nyborg og Odense, og kommer gerne forbi for at drøfte de forskellige muligheder og give dig et fornuftigt og naturligvis uforpligtende tilbud på opsætning af fliser hos dig. Kontant os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 21 93 88 91 – så er vi på vej.

 

Som alternativt til fliser eller klinker på gulvet tilbyder vi også microcement som løsning.

Kontakt

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

    Din lokale murermester i Næstved

    Som din lokale murermester, tilbyder vi en murer der garanterer den højeste kvalitet af murerarbejde. Som murer ligger vi stor vægt på kundens oplevelse af det samlede forløb, uanset om det handler om opsætning af fliser eller et nyt badeværelse.